Så det här är jag...

Så jag är en nia alltså...

Numerologi - nummer nio - Människovännen

Inriktning: Att lära sig visa medlidande.
Möjligheter: Att utveckla idealism och kreativitet.
Nyckelord: Medkännande. Människovän. Idealist. Romantisk. Dramatisk. Kreativ. Karismatisk. Splittrad. Temperamentsfull.

Positivt:
Nian har obegränsade möjligheter då nian är det tal som har alla de andra talen inom sig. De idealistiska niorna vill förändra världen och förbättra livet för alla andra. Det är en fördomsfri, tolerant och okonventionell livsväg. Nior är karismatiska och kreativa individer. Här finns konstnärlig och dramatisk styrka. Nior är utmärkta ledare för olika rörelser, sekter och religioner och de har lätt att inse behovet av religion i vardagen. De älskar att resa. Detta är emotionellt lagda, ömsinta människor med gåvan att kunna visa medlidande. De föredrar de stora livsproblemen framför de små. Det kan tänkas att de får uppleva dramatiska slut på ett och annat i sitt liv. Särskilt bra på ekonomi är de inte och de är inte heller särskilt intresserade av materiella ting. De har många vänner - den magnetiska dragningskraften fascinerar andra människor. Nior är intensiva och otåliga och passar bra för ett liv som konstnär eller humanist. Ofta har de paranormala gåvor.

Negativt
: Nior kan var otåliga och temperamentsfulla. De bör behärska sitt humör och lära sig att bli mer praktiska och att ta större hänsyn till detaljer. Karaktärsbedömning är de inte bra på utan de kan bli manipulerade av andra. De kan också uppoffra sig helt i onödan.

Nians människokärlek finns hos Mahatma Gandhi och konstnärligheten hos Shirley MacLaine och Brigitte Bardot som båda två på senare år ägnat sig åt humanitär verksamhet: MacLaine genom new age-rörelsen och Bardot genom att värna om djuren.


Passar bra med: Nian och ettan är en av de bästa kombinationerna. Båda är mycket målinriktade personer och när de får sträva mot samma mål blir förhållandet mycket starkt. Partnerna lyckas ofta vara varandras bästa vänner samtidigt som de kan behålla passionen i förhållandet och hela tiden finna intellektuella utmaningar i varandra. Dessa förhållanden är ofta de som bara säger "klick", och kärlek vid första ögonkastet är inte ovanligt. Det enda som kan vara negativt med denna kombination, är att parterna tenderar att kapsla in sig och nästan bara umgås med varandra.

Nians styrka ligger i att den är en engagerad person som gärna sätter sin partners intressen före sina egna. Detta kan i samband med en annan nia bli en mycket lyckad kombination. I vissa fall blir det dock tråkigt när ingen tar initiativ till att stärka passionen.

Passar ganska bra med: Sexan och nian kan vara en bra kombination. I denna relation bör man dock satsa på att hålla passionen uppe genom till exempel semestrar och hemmakvällar tillsammans.

Även nian och trean fungerar bra. Båda har egenskaperna att de planerar mycket för framtiden och inte är främmande för ett äktenskap relativt tidigt. Nians omvårdande och skyddande sätt passar trean bra och paret blir ofta bästa vänner. Paret får ofta en mycket god ekonomi till följd av deras sparsamma och försiktiga levnadssätt.

 

... fast roligt nog så passade det mig ovanligt bra nog den här gången.

Hittade den här länken när jag tittade in hos Malin~

Kände du igen dig i ditt eget livstal?

http://www.minatecken.se/numerologi/numerologi.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0